Löskuk som pressas mot min fittöppning

1

Spännande mötesplats för dig som söker heta sexkontakter

10%
TOTAL SCORE
Bli medlem Bli medlem

Min man och jag tycker mycket om att ibland ge oss ut i skogen och älska utomhus. Vi brukar ta våra cyklar och en filt och så ger vi oss iväg. Det är härligt att komma ifrån vardagen en stund, och komma ut i naturen. Jag älskar känslan av en varm vind som smeker över huden, solen som värmer…

Något som gör mig otroligt kåt är att ligga på rygg i solen med särade ben, och känna solen värma upp min klitoris! Det brukar inte dröja länge innan jag blir så kåt att det rinner om mig! Min man gillar att fotografera mig när jag ligger och njuter på det sättet.

Det var en härlig försommardag, en lördag, då min man frågade om vi inte skulle ta oss en liten cykeltur. Jag var genast med på noterna, och gick in och bytte om till shorts och ett linne, så att det skulle vara bekvämt att cykla – och lätt att klä av sig naken!

Vi bor i en stad, men i utkanten, så det är inte så långt till naturen. Vi har hittat ett speciellt ställe där det inte är så mycket folk i närheten. Egentligen är det ett strövområde, men alla verkar nöja sig med att gå på de upptrampade stigarna. Vi brukar ställa ifrån oss cyklarna och gå upp en bit i skogen. Oftast söker vi oss till ett litet berg, med många skrevor och gömslen. Det är lite snårigt och buskigt där, så vi räknar med att kunna vara ganska ostörda. Samtidigt som det känns lite pirrande att någon faktiskt kan råka komma…

Vi ger oss av hemifrån och inom en halvtimme är vi framme vid ”vårt” ställe. Vi ställer ifrån oss cyklarna och går upp i skogen. Jag bär filten och min man bär en väska – med kameran antar jag. Min man går först. Men han går inte den vanliga vägen, utan böjer av en annan väg. Jag börjar känna att han har något speciellt i beredskap åt mig, så jag protesterar inte utan följer snällt efter honom.

Till slut kommer vi fram till en liten glänta. Det är bara en liten öppen plätt, omgiven av olika träd. Min man säger åt mig att lägga ut filten och jag gör det. Jag litar på att han vet vad han gör, att vi ska kunna vara trygga här. Jag börjar också klä av mig, och vi är snart nakna båda två. Jag lägger mig på rygg och blundar, medan jag njuter av solens värme. Speciellt värmen som uppstår när solens strålar träffar mitt helt rakade kön, mina särade blygdläppar. Min man ligger bredvid mig, och jag anar att han ligger på sidan och betraktar mig. Jag känner hur han börjar smeka mig med lugna mjuka tag. Hans varma hand som långsamt stryker över min hud, smeker mina bröst ett i taget. Jag känner hur bröstvårtorna styvnar när han smeker mig, och jag känner också hur ett varmt pirrande sprider sig i underlivet. Solens strålar som värmer mitt kön, min mans smekningar… Jag njuter i fulla drag!

Han ligger tätt intill mig, och börjar viskande prata med mig. Samtidigt smeker han långsamt springan mellan mina blygdläppar, låter fingret leka med klitoris, hans finger blir alldeles halt av mina kåta safter.

”Älskling, jag har en liten fantasi jag vill förverkliga med dig idag… vill du låta mig göra det?”

Jag vet inte vad jag ska svara… Det här har han aldrig nämnt ett ord om tidigare… Det pirrar till lite i mig när jag undrar vad det kan vara som han har i tankarna.

”Men vad är det du vill göra då?” undrar jag.
”Jag vet ju att du gillar att bli bunden. Jag vill binda dig. Här. Utomhus. Jag vill binda dig och också binda för dina ögon. Jag vill att du ska stå bunden här, alldeles naken, och se om någon möjligen kommer vandrande den här vägen… och då vill jag att han ska få röra dig!”

När han berättar detta för mig kan jag känna hur hela underlivet drar ihop sig som av kramp, för jag blir så otroligt kåt av tanken på att stå så helt utlämnad.

”Men du stannar väl hos mig? Tänk om det kommer en galning?” säger jag.
”Klart jag stannar kvar. Jag ska sitta gömd och titta på! Jag kanske filmar dig också! Jag tog med videokameran!”

Jag kan inte hindra en darrning av kåthet som drar genom min kropp. Jag sväljer och säger åt honom att jag ställer upp på det. Jag litar helt och fullt på honom, vet att han aldrig skulle göra något som skulle vara farligt för mig.

När han ser att jag accepterar kysser han mig hett och passionerat, innan han ivrigt reser sig upp och öppnar väskan han burit. Han tar fram en rulle med vitt bomulls rep och en ögonbindel. Väskan är inte tom, så jag anar fler överraskningar, men nu binder han för mina ögon. Jag sitter på knä på filten och låter honom binda för ögonen.

Så ber han mig att ställa mig upp och han leder mig fram en liten bit. Där snurrar han mig ett halvt varv, och jag kan känna hur han fäster ett rep om vardera handleden. Så binder han fast mina händer åt varsitt håll. Jag tror att jag står mellan två träd. Han drar i repen, så att armarna sträcks och musklerna tänjs ut lite grand. Det gör mig kåt att veta vad som väntar – samtidigt som jag inte vet allt och inte har någon kontroll. Så binder han även varsitt rep runt mina anklar, och så känner jag att han drar isär mina ben ordentligt. Nu står jag ordentligt utlämnad, med armar och ben brett isär. Jag kan känna hur svullet mitt kön är av upphetsning. Blygdläpparna säras, och jag förstår att klitoris syns tydligt. Det bultar och pulserar i klitoris…

Jag hör min man stöka lite med väskan. Så säger han ”Jag har med mig en skylt, där det står att det bara är att ta för sig. Den ska stå här framför dig. Och så har jag med mig lite leksaker – ifall någon får lust att prova lite saker på dig.”

Jag svarar inte. När jag är i det här tillståndet kan jag nästan inte prata. Men jag förstår precis vad min man menar. Han har tagit med sig några av våra sexleksaker… Han ger mig en djup kyss, samtidigt som han nyper lätt i mina styva bröstvårtor. Han pillar lite på min klitoris, vilket framkallar ett lågt stön från min sida. Jag är otroligt kåt nu!!

”Jag går och sätter mig en bit bort i buskarna. Jag hoppas att det kommer någon snart!”

Det hoppas jag också!! Väldigt mycket! Men jag säger inget.

Jag hör hur det prasslar när min man gömmer sig. Så blir det tyst. Jag kan höra ett svagt surr från insekter i luften. Vinden gör att ett svagt rassel från löven hörs. Solen lyser på mig och värmer min hud. Det känns väldigt förbjudet och utlämnande att stå bunden där mellan träden.

Jag väntar. Tiden går och allt är lugnt. Jag känner en svag besvikelse att ingen kommer. Tänk om detta blir ett stort fiasko?

Men så hör jag dämpade steg en bit bort. Någon kommer! Mitt hjärta börjar banka hårt nu. Plötsligt blir jag lite rädd. Vet vi vad vi gett oss in i egentligen? Hur ska det här gå? Jag försöker lugna ner mig, tänker att min man, som är stor och kraftig, nog kan skydda mig om det skulle behövas. Stegen närmar sig, och plötsligt hör jag ett förvånat utrop samtidigt som stegen stannar upp. Det är uppenbart att han har sett mig – för det hörs tydligt att det är en man!

Så kommer han närmare. Han stannar en bit ifrån mig. Kanske läser han skylten…

”Vad är det här nu då? Varför står du här?” Hans röst är behaglig. Det förvånade tonfallen kan inte dölja hans växande kåthet.

Jag vet inte vad jag ska svara…

”Det står att det bara är att ta för sig, att jag får göra vad jag vill med dig. Stämmer det?”
Jag kan bara nicka.

Min rädsla har nu försvunnit, jag börjar känna mig pirrande kåt igen. Jag anar att han faller ner på knä, och jag hör att han plockar med något. Jag förstår att han undersöker de saker min man lagt upp intill mina fötter. ”Så du gillar om man använder de här sakerna på dig?” Fortfarande inget svar från min sida. Jag kan inte prata alls nu, jag är så fruktansvärt kåt av att stå helt naken framför honom, utan att kunna skyla mig. Jag vet inte vad min man lagt vid mina fötter, jag vet inte vad som kommer att hända, men jag är säker på att det kommer att vara otroligt upphetsande.

Så känner jag mannens andedräkt mot mitt lår. En hand som trevande smeker uppför mitt ena ben. Vaden, låret – handen närmar sig mitt bultande underliv… jag vill att han ska smeka mig, jag vill känna hans fingrar treva sig fram över mitt svullna kön! Men han drar bort handen och ställer sig upp. Han står tyst framför mig och bara betraktar mig. Så börjar han smeka mig igen, midjan upp mot brösten. Han kupar händerna om mina bröst. Mina bröstvårtor är nu styva och jättehårda. Jag älskar när min man retar mina bröstvårtor länge, och jag kan bara hoppas att även denna man gillar mina lite tunga bröst…

Han sluter nu sina läppar om min ena bröstvårta, leker med tungan, nafsar lätt… Jag stönar lågt, för detta gör mig verkligen kåt! Han förstår vinken och han koncentrerar sig nu ett tag på att enbart nypa och leka med mina bröstvårtor. Jag blir så kåt att benen darrar och hotar att ge vika under mig! Så känner jag att han spänner fast ett par metallklämmor i mina styva bröstvårtor. Det snurrar i huvudet av kåthet. Jag vill inte att han ska sluta, han får göra vad han vill med mig, bara jag får utlopp för min kåthet!

Så låter han handen sjunka ner en bit och börjar leka med min svullna och bultande klitoris. Jag märker att jag är jättevåt, antagligen droppar det ur mig. Han blöter ner sina fingrar i min fittöppning och börjar massera min klitoris lugnt och metodiskt. Då och då drar han lite i metallklämmorna på mina bröstvårtor. Jag kan inte hålla emot längre utan kastar huvudet bakåt när en kraftig orgasm exploderar i min kropp. Min fitta pulserar i våg efter våg, det känns som om hela kroppen spänns i en båge och sedan viker sig nästan benen under mig. Med en kraftansträngning blir jag kvar stående.

”Det där gillade du, va?” säger han med ett retsamt tonfall.

Han tar bort klämmorna från mina bröstvårtor, och jag kan känna att han istället spänner fast en liten kedja mellan dem. Jag gillar verkligen den där kedjan! Och jag vet att det ser oerhört läckert ut när snarorna i kedjans ändar dras åt om mina styva bröstvårtor, den blanka länken som hänger i en båge mellan bröstvårtorna.

Tjej knullas i skogen med löskukNu plockar han bland grejerna min man lagt fram, och snart känner jag en löskuk som pressas mot min fittöppning. Den glider in lugnt och stadigt, jag är ju våtare än jag någonsin varit förut, och jag kan känna hur fittan tänjs ut runt den. Blygdläpparna sträcks ut när de tvingas omfamna den grova löskuken. Han leker lite med löskuken i min fitta, låter den glida in och ut, samtidigt som han masserar lätt på min klitoris. Jag är fortfarande oerhört kåt! Jag vill ha mycket mer!! Jag kan inte längre behärska mig, utan flämtar av kåthet när han ytterst, ytterst långsamt låter löskuken glida ur mig, bara för att köra in den med en kraftig stöt igen. Ännu en gång drar han ut den så långsamt att det nästan är outhärdligt – och så kör han in den i fittan med en snabb stöt. Jag kan känna hur blygdläpparna följer med i rörelsen. Jag kan inte göra något för att hindra honom, han har full tillgång till min kropp!

Men så drar han ut löskuken, och säger ”Vi ska väl inte försumma ditt andra hål, väl?”

Jag hör att han plockar upp något och förstår att min man även tagit med en av våra analdildosar. Jag kan höra hur mannen smörjer in den med glidmedel, och sedan går han runt mig och ställer sig bakom mig. Med ett par fingrar särar han på mina skinkor medan han pressar dildon mot min anus. Jag putar lite med stjärten mot honom, så att det ska gå lättare. Bit för bit pressar han in dildon i mig, och jag njuter av varje sekund. Jag blir så otroligt upphetsad av att tänka att en vilt främmande man just nu står och kör in en dildo i min stjärt, medan min man sitter och tittar på!

Till slut är den på plats. Det är en ganska kraftig butplugg, som är utformad så att den ska kunna stanna kvar även om ingen håller i den. Jag står fortfarande och svankar lite mot honom, njuter av känslan av pluggen som spänner i mitt trånga hål. Mannen smeker mina skinkor, masserar dem med kraftiga händer.

”Så du gillar sånt här? Du är nog en riktig liten slyna, du!” säger han. ”Du behöver antagligen uppfostras ordentligt… lite smisk kanske är precis vad du behöver?”

Så börjar han bearbeta mina skinkor, medan pluggen fortfarande sitter kvar. Han smiskar mig lugnt och metodiskt, höger vänster, höger vänster, bara fortsätter och fortsätter. Jag känner hur det först börjar hetta lite när de första slagen svider till, men hettan ökar sedan till en rasande eld, som snart uppfyller hela mitt underliv, min stjärt, min fitta, min klitoris… Hans rytmiska slag på mina allt rödare skinkor gör mig helt tokig! Jag kan inte komma loss, jag kastar med huvudet och stönar. Jag vill puta ut ännu mer med rumpan, vill att han ska knulla mig jättehårt, vill känna hans slag fortsätta komma i samma lugna takt, vill känna pluggen i min stjärt spänna ut mig inifrån!

Efter ett tag slutar han. Mina skinkor bränner verkligen som eld! Han drar lite i pluggen, men den sitter som gjuten mellan mina skinkor, djupt inkörd i mitt trånga hål. Så hör jag hur han drar fram sin kuk. Han stryker sitt ollon mot mina skinkor. Jag trycker mig mot honom, vill känna hans kuk smeka mot min hud…

Han fortsätter stryka sin kuk mot mig, men så känner jag hur han tar tag om min midja, och med en kraftig stöt kör han in sin kuk bakifrån i mig. Jag putar ut med stjärten så mycket det går, för att han ska kunna komma åt, jag kan känna hur pluggen pressas längre in i mig när han ränner sin kuk i botten av min fitta. Nu börjar han knulla mig som besatt, hans härliga kuk rör sig som en pistong in och ut ur min våta fitta. Hans händer knådar mina bröst, där kedjan fortfarande sitter fast, han nyper hårt i bröstvårtorna och drar dem rakt ut, och knullar mig hårt och nu kan jag inte hålla mig längre utan får min andra orgasm. Jag bara skriker rakt ut när orgasmen rusar genom min kropp… och då kommer även han. Jag kan känna hans kuk pumpa sin säd djupt in i min varma fitta, han fyller mig med het sperma, pumpar några sista gånger innan han drar ut sin kuk.

Vi flämtar båda, och jag kan snart känna hans sperma rinna ner för mina darrande lår. Jag känner att han stryker av sin våta kuk mot mina fortfarande hettande skinkor. Det svalkar lite när fukten börjar avdunsta. Mellan skinkorna sitter fortfarande pluggen. Han går runt mig och ställer sig framför mig. Drar lite i mina bröstvårtor… tvinnar dem mellan fingrarna.

”Tack för ett skönt knull då!” säger han, och så hör jag att han försvinner bort.

När hans steg dött bort, prasslar det till kraftigt i buskarna och jag hör min man komma fram. Han går fram till mig och kysser mig hårt och djupt. Han trycker lite med fingrarna mot min bultande klitoris. Fångar upp lite av den andre mannens sperma och stryker ut på min mage. ”Ditt kåta lilla stycke!” väser han. ”Erkänn att du tyckte att det var fantastiskt! Erkänn att du aldrig har varit så kåt i hela ditt liv!” Jag kan bara nicka. Det stämmer ju.

”Som straff ska du få cykla hem utan underkläder, och pluggen ska sitta kvar hela tiden. Du får inte torka av dig hans sperma! Kedjan på brösten ska du också ha på dig under linnet. När vi kommer hem ska jag knulla dig tills du nästan svimmar! Jag ska använda varje hål du har, du ska få knulla tills din fitta brinner! Och jag ska nog uppfostra dina skinkor ordentligt också! Vänta dig ingen barmhärtighet!”

Han lossar mina armar och ben och jag börjar klä på mig, bara shorts och linne. Trosor och BH hamnar i väskan. Det känns fantastiskt att sätta på sig mina shorts medan pluggen fortfarande sitter kvar, men jag oroar mig lite för cykelturen… I värsta fall får jag väl stå upp och cykla… Mina bröstvårtor stryker mot tyget i linnet…

Jag undrar hur kvällen hemma ska utveckla sig…