Min fitta behöver uppmärksamhet

Min fitta behöver digEnsam, nyduschad och kåt! Ikväll vill jag gärna bli av med min oskuld och ligga med en annan medlem härifrån! Jag vill bli slickad våt, suga en fräsch kuk och sedan känna den inuti min fitta. Skryt inte om storlek. Jag prioriterar en liten till normalstor kuk. Jag söker en kille mellan 18 och 25 år! Snälla respektera detta, alla över 25 som skriver kommer tyvärr bli blockade i stället.

Jag är kurvig, är 161 cm lång och väger ca 70 kg. Jag har några få tatueringar och några få piercingar. Är blond med ostyriga lockar och hel rakad mellan benen.

Tänder inte på mörkhyade eller Mellanöstern killar. Återstår att se vilka som har vettet att läsa OCH respektera mina önskemål. Kyssar

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *