Slicka fitta på riktigt!

Slicka fittaJag söker någon som älskar att slicka fitta på riktigt! Någon som går all in för att få mig att njuta maximalt med både mun, fingrar och kuk. Förspel och mellanspel av alla slag och knulla däremellan.

Det är skillnad på att älska oralsex och gilla det, jag behöver han som ÄLSKAR det lika mycket som jag gör.

Du bör vara en givare i första hand, resten kan man ”jobba sig fram” till.

Jag vill inte träffa någon för ONS då jag tycker att sex blir så mycket bättre med fler möten och tid. Du måste ha tid att ge mig när vi ses, inte bara någon timma här och där. Jag vill inte känna mig billig så du är med fördel singel alt ha stort inflytande över din tid.

Skrämmer jag dig med min dagbok så är du nog inte mannen jag söker 😉 kan du ta den med en nypa salt och skatta lite åt de flesta inläggen ja då kanske vi kan passa personlighetsmässigt.

Attraktion och kemi är viktigt, så vill du försöka få träffa mig måste du ge mig lite mer i ett meddelande än att du räcker upp handen och säger att du gillar att slicka 😉

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *