Män som vill bli dominerad av mig?

Skulle du vilja bli dominerad av mig?Finns det några män som vill bli dominerad av mig? Hör gärna av er i så fall ? Tänder på att se en naken man framför mig på alla fyra med benen brett isär. Jag leker med dildos och fingrar i din anal. Smiskar din stjärt. Drar dig i kuken och pungen, varierat med smekningar, slick och sug. Tänder även på att binda dig helt naken på en stol, så att jag kan nyttja din mun, din kuk, din pung, din anal som jag vill. Vill kanske knulla dig hårt eller låta dig slicka min fitta där jag gnider mig emot ditt ansikte. Jag har mycket fantasier som jag vill uppleva och du kanske har några egna? Kom gärna med förslag ?

Mina krav: 100 % diskret, frisk, renlig, gärna stor kuk och pung, gärna helrakad nertill men inget krav, verifiering via webcam på skype och telefonkontakt före dejt sker i verkligheten, fotar gärna er för privat bruk, men jag kommer inte tillåta att ni fotar mig. Jag söker enbart killar och män som är manlig och män i vanliga livet, men tänder på att bli dominerade av en kvinna ibland ?

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *