Hemma hos mig

1

Spännande mötesplats för dig som söker heta sexkontakter

10%
TOTAL SCORE
Bli medlem Bli medlem

Jag kommer ihåg hur det va vi hade träffat varandra genom en dejting sida och fattat tycke för varandra. Vi hade sms:at, pratade med varandra varje dag och haft roligt och ett gott skratt. Vi var födda till att ha samma slags humor. Jag var en överman över att krossa folk i min humor och mina fräcka svar.

Jag var född att vara en porrig och sexig tjej från en små stad utan för Stockholm och du bodde i Stockholm. Vi pratade med varandra i några veckor.

Jag hade en hel drös med killar som hungrade att få sätta tänderna och läpparna i min kropp. Så många killar var intresserad av mig och vill få mig på fall.

Jag hade skickat heta och sensuella kort till dig och du hade skickat underbara snygga kort på din vältränade kropp som fick mig att vilja ha dig för länge sedan. Du var så lätt och prata med och vi skrattade hela tiden.

Vi bestämde att vi skulle ses på en kaffe. Min tanke var att man åker inte 14,3 mil för att bara ta en kopp kaffe med mig så dum är jag inte så att jag inte vet vad som kommer att hända oss.

Gick hemma och plockade och donade för att slippa känna mig rastlös och uttråkade. Jag ville att du skulle vara här redan nu. Tiden sniglade sig fram och jag hade gjort ordning mig inte för mycket men inte för lite häller jag visste ju redan att jag var otroligt sexig och inte behövde massor med spackel på mig hade satt upp håret i en slarvig knut uppe på huvudet.

Du sms:ade mig och sa att du var framme jag satte på mig mina stövlar och men rumpa framhävdes av mina tajta jeans Du såg mig komma gående och svansade mig fram likt en sexig katt eller lejon hona som visade upp sig och få uppmärksamhet från hanarna. Du stod med öppen mun och var mållös du tyckte att jag var ännu vackrare i verkligheten än på kort.

Jag kom emot dig med ett stort leende på läpparna som gjorde dig alldeles knä svag. Du kommenterade mig genom att säga att jag var den vackrast och sexigaste kvinna du någonsin hade sätt. Jag log och tackade dig för komplimangen. Du kramade mig hårt och länge och mina armar räckte inte runt dina breda axlar. Du luktade gudomligt gott på ett sätt som fick mig att få fjärilar i magen.

Vi gled ur varandras armar och vi började gå till porten och jag öppnade porten du tryckte mig emot husväggen och kysste mig. Jag blir helt knäsvag av att dina läppar trycks mot mina och blir till ett avtryck på mina läppar. Jag trycker min kropp mot din och stönar av upphetsning och känner hur blodet strömmar ner i min fitta och bultar utsvultet efter att få din kuk in i min fitta. Du släpper mig i ditt fasta grepp.

Jag går för upp för trapporna till lägenheten under tiden du går efter mig och spanar in min rumpa och är sugen att smeka den men du låter bli att göra de. Vi kommer in genom dörren och ska gå ut till köket. Du rycker tag i min arm och blir ett tvärt stopp. Du drar mig intill dig och våra läppar möts i en intensiv och het kyss våra tungor börjar att slingra sig i våra munnar och du trycker min kropp närmare min kropp.

Dina händer börjar intensivt att utforska min kropp jag stönar av upphetsning och känner hur våt min fitta börjar bli. Jag smeker dig utan på din Jeans och känner hur hård och styv din kuk är och hur stor du har. Vill bara ha dig här och nu.

Du är lång 1,94 lång och jag med mina 1,69 är en bit ifrån varandra. Du leder in mig i köket och lyfter upp mig jag slingrar mina ben runt din midja.medans du intensivt och sexigt Kysser mig samtidigt som du klämmer mina skinkor med dina stora händer och trycker mig emot dig.

Du för mig mot diskbänken och sätter mig ner försiktigt. Du hjälper mig av med mina byxor och särar lätt på trosan så mitt fitta blottas. Du ställer dig på knä och för fram ditt ansikte mot min blottade och våta fitta. När du särar på mina blygdläppar så ser du hur min fittsaft långsamt rinner ner och in mellan mina skinkor. Du för din tunga mot min fitta och lapar i dig fittsaften och smakar på den salt och fräna saften som får din kuk att bli stenhård. Nu säger att jag smakar gudomligt och är vacker som en ängel. Jag ler och njuter av din hårda och styva tunga som snärtar till mitt klitoris jag stönar ljudligt och skönt.

Du reser dig upp sakta men säkert knäpper upp dina byxor och drar ner gylfen och gräver fram din grova och hårda kuk på 24 cm. Du spottar saliv i din hand och gnider in din kuk för att i samma sekund föra in din kuk in i min svullna och bultade fitta som vill ha kuken först långsamt förs den in och ut till att bli grövre och hårdare. Samtidigt som du knullar mig spottar du saliv på mitt klitoris för att börja smeka mig med dina fingrar. Min kropp spänns i en båge bakåt så att mitt huvud slås i köks dörren när du stöter djupt och hårt i mig.

Jag känner hur den kuk spänner sig in pulser och pumpar medans mina fittmuskler kramar musten ur din grova kuk och du sprutar mig full med din sperma. När du drar ur kuken följer en del av sperman och fittsaften med och rinner längs med mina skinkor och ner på diskbänken. Vi andas ut och du kysser mig passionerat och sensuellt.