Slicka min fitta redan idag?

Slicka min fitta idagJag söker gifta män som inte få slicka fitta hemma. Jag söker enbart gifta män som vill och kan slicka fitta, som riktigt njuter av det och vet hur man behandlar en kvinna.

Jag har en skön våt trång fitta och jag är rakad därnere, jag rakar precis allting, så du måste gilla rakade fittor. Jag är upptagen och får sex ofta, men tyvärr så är min partner inte så bra på att slicka fitta. Dessutom njuter jag av det lite förbjudna att bli slickad av någon annan. Älskar också oskyddat sex där jag får mycket sperma i min fitta och sedan blir rejält slickad. Det krävs att du är 100 % frisk och inte knullar runt med en massa olika. Jag vill bygga upp en tillitsfull och skön relation som bygger på vänskap och sex, gärna för återkommande träffar regelbundet ?

Jag söker en gift upptagen man som kan uppfylla min önskan ? Skriv gärna vad du gillar och söker. Krav: 100 diskret, frisk både mentalt och fysiskt, mycket renlig, kan slicka fitta, kan ses hos dig, gärna välutrustad och uthållig, snus-och rökfri, inget skägg för det gör ont när man blir slickad, ålder 36 – 45 år, enbart gifta män, verifiering via cam på skype och telefonkontakt före dejt sker irl,. Jag är 100 % diskret, frisk, renlig och kåt ?

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *