Gentleman till kvinna med perfekta bröst

kvinna med perfekta bröstVi är ett socialt och hett par som vill njuta. Fokuset kommer denna kväll ligga på kvinnan. Hon har länge fantiserat om att få sin tajta fitta penetrerad och sina perfekta bröst smekta av en annan man medan mannen bara får titta på. Syftet med kvällen är att hon ska få bli rejält tillfredsställd komma om och om och om igen. När hon är som våtast ska mannen få vara med och då vill hon få bägge hålen fyllda.

Vi letar efter en respektfull gentleman som är vältalig, självsäker och ödmjuk. Du ska klä dig snyggt som männen i Exit. Vi vill att du är lyhörd mot vårt förhållande och önskemål, men samtidigt får du gärna ta för dig och tillfredsställa kvinnan.

Vi vill vara pang på och inte dra ut på det. Men vi tar verkligen inte vem som helst, så är du intresserat försök få det att rinna till för kvinnan. Berätta hur du ska få henne att komma om och om och om igen medan mannen tittar på, för att hur ni sedan ska knulla henne för att få henne att njuta till max tillsammans alla tre.

Hon gillar hårda tag men ingen förnedring! Ett måste är att vara rakad, penis utöver det ”normala” och att inget sker mellan männen. Vi ser fram emot en het läsning 🙂

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *