Ung tjej söker knullkompis

Ung tjej söker knullkompisFinnes: En snart 21- årig brud från Stockholm söker knullkompis. Oskyldig till utseendet men med en riktigt snuskig fantasi. Brunett, grönögd, mullig, D-kupa, smiskvänlig rumpa och rakad fitta.

I sängen föredrar jag lite hårdare tag. Älskar att bli tagen bakifrån, smiskad och bunden. Med rätt person tänder jag även på örfilar, stryptag och anala lekar. Jag älskar även att suga kuk och att använda någon/några av mina sexleksaker i akten. Söker: Man i 20-35 års åldern. Du SKA vara bosatt i eller i närheten av Göteborg. Då jag inte bor ensam behöver du även ha ett ställe vi kan ses på. Du får gärna gilla sex på spännande platser! Jag tänder extra mycket på långa killar, skägg, tattoos, stora kukar, humor och intelligens. Jag söker inga ONS eller extremt spontana träffar.

Om du lyckas fånga mitt intresse så byter vi bilder på kik/snapchat innan vi träffas. Nej jag ger inte ut min kik/snap i första meddelandet och inte heller i andra. Att bara skriva “hej” eller “knulla” är inte rätt taktik för att få mig i säng.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *