Hotwife letar långvarig relation

HotwifeHotwife letar sexvän för långvarig relation, då min sambo inte räcker till, han är för liten för mig och kommer för fort. Vid bra kemi så kommer vi träffas ofta och ser helst att du bara träffar mig då du annars måste testa dig före varje träff.

Jag söker endast män med grov kuk, längd mindre viktigt. Vet du inte om att du har en grov så behöver du inte skriva. Kommer kräva bilder.

Jag älskar att känna när du kommer i mig så det kommer du göra djupt i mig varje gång, tills du är helt nöjd och tömd. STORT PLUS om du kommer väldigt mycket. Utseende i övrigt mindre viktigt men ren å fräsch är ett krav. Träffarna kommer till en början ske på hotell eller hos dig, men om det funkar bra kommer du få komma hem till oss. Jag kommer vilja att du tar lite bilder/video med min telefon.

Lever ett normalt liv i övrigt med familj, jobb och vänner så diskretion är mycket viktigt. Du måste respektera detta!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *