På jakt efter en härlig dude

härlig dude Hej,
Jag är sonika på jakt efter en härlig dude som jag kan ha en härlig och mysig flört. Kanske bara över samtal här? Kanske över andra medier? Kanske även att det övergår till en träff live? Livet får ta oss dit helt enkelt.

Jag söker dig som är varm och snäll. Pratglad men humor. Jag älskar verkligen du som kan behärska talet och skriftens språk. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Det är kantat med glädje, sorg och förvirring. Det fina är att jag söker även en sådan person, en sådan individ där man kan tala om precis det. Men missförstå mig inte, en stabil person bör du vara…. meeen du bör vara fine med att kunna svänga dig hipp som happ över allt från sex, vardag till fest till djupare, eller mörkare sidor om man så vill.

Jag kommer inte svara på dig som är över 43 år. Inte heller dig som är yngre än 20. Precis som med övriga saker kring sex, vänligen respektera detta?

Ni som inte har en fitta. Ni som inte kanske helt är införstådd med hur det är att vara kvinna på sådan a här ställen. Jag tänker nu ge er en inblick i vad som kan trilla ner i korgen här. Ett stalltips är att inte följa nedan strålande exempel:

Jag heter jag vill kissa på dig.
Hej. Gillar du sperma?
Hej. Min kuk är enorm.
Hej. Jag kör en skåpbil. Skicka mig dina koordinater så kör vi rape play.
Hej. Kom hit med din as lilla fitta, så ska jag knulla sönder dig.
Jag är änkeman. Vill du suga av mig?
Hej. Jag älskar att ha fruktsex, sugen?
Hej. Du verkar ha en stor röv, inte min grej. Lycka till!

Så där, där har ni dagens inblick. På förekommen anledning ber jag er då att skicka mig ett vettigt svar. Jag kräver och förväntar mig det. Precis likt ni kan göra från mig. Såå har du en härlig och glad personlighet, med en lika härlig kuk. Denna glada och otroligt rastlösa person söker just dig för oklart utlopp. Stor fet mega puss.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *