Stora bröst och renrakad fitta

Tjej med renrakad fittaJag letar efter dig som är socialt kompetent, som gillar sex och vill lära känna mig! Jag vill hitta en stadigvarande fwb som bor i Borås med omnejd. (Ja Göteborg, Jönköping mm är för långt bort!)

Jag vill vara i fokus. Jag älskar hångel, kyssar, smek, fingrar, oralt! Älskar mys. Tycker sexet bli bättre när man lärt känna varandra och om man kan skratta ihop. Jag har en rund mjuk kropp med stora bröst och renrakad fitta.

Utseende spelar inte så stor roll. Så länge vi klickar! Jag vill ej ha analsex, strypsex, eller bli dominerad. Jag vill EJ träffa ngn som har partner, vare sig när är överens om det eller inte.

Skriv gärna lite om dig själv! Och vad du letar efter 🙂 PS. Gillar du när tjejen squirtar är det ett plus!

Puss och kram

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *