Tjej som vill ha analsex

En kåt tjej som vill ha analsexHejsan, jag är en tjej som är väldigt sugen på att ha analsex. Jag har kollat en hel del porr och fantiserar ofta om att bli rövknullad. Det verkar vara så spännande och annorlunda på något sätt, och det gillar jag då jag är väldigt less på att knulla den vanliga vägen. Jag har en väninna som nyligen prövade på analsex och hon fullkomligt älskade det, jag vet inte hur länge hon pratade i telefon med mig och förklarade hundratals detaljer. Är det verkligen så skönt tänkte jag, och det hoppas jag nu kunna ta reda på själv, med dig!

Jag är en väldigt sprallig person som gärna testar nya saker vare sig det handlar om en ny maträtt, nya kläder eller en ny sexuell handling! Jag minns när jag sög av en kille första gången. Det var både spännande och mysigt, och nu hoppas jag som sagt på att kunna få testa analsex med en härlig kille. Jag har inga krav på dig egentligen, jag uppskattar dock om du är vänlig och tar det försiktigt och lugnt i min takt.

Jag är ju trots allt en nybörjare när det kommer till analsex. Jag har sett i filmer hur de dunkar på riktigt hårt och snabbt och det kommer du självklart få göra du också, men inte från absolut första stund! Det hoppas jag du förstår. Men nu var det nog med text! Vi ses kanske!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *